Szállás voucher

3 éjszakából 1 a mi ajándékunk

Egy pihentető utazásról álmodozol a négy fal között? Nem akarod veszni hagyni a SZÉP kártyádon lévő összeget? Foglalj most és gyere később!

Élvezd a zalai tájat & a kiváló ízeket

A Bonne Chance Hotel & Restaurant újra nyitva. A lenyűgöző zalai táj, a hotelt körülölelő több mint 400 hektáros erdő, a tiszta levegő és a csend, amit vágni lehet, téged vár.

Ajánlatunk

Vásárolj szállás vouchert, fizess előre utalással (akár SZÉP kártyával is) és mi 2 éjszaka helyett 3-at adunk, azaz 1 éjszakára a mi vendégünk leszel.
A 3 éjszakás voucher ára: 29 700 forint helyett: 19 800 Ft/ fő / 3 éjszaka. A 3 éjszakás voucher ára 6 év alatti gyermekeknek 12 800 Ft/fő/3 éjszaka Házi kedvenc hozható 4000 Ft/éjszaka
A fenti ár teljes egészében tartalmazza a szállás költségét és a reggelit (az ebéd és a vacsora kivételével), nincs semmilyen felár, bújtatott költség.

Akciónk visszavonásig érvényes, a vouchert 2021. december 31-ig bármikor beválthatod, az ünnepnapok kivételével. Az elhelyezés klimatizált, 82 centiméteres LCD tévével, wifivel felszerelt szobákban történik. A hotelben étterem is működik, a hét minden napján nyitva van, megfizethető árakkal és a zalai konyha remekeivel várja a vendégeket.

A Bonne Chance vár – élj a lehetőséggel!