Szállás voucher

14900.- / fő / éj

Egy pihentető utazásról álmodozol a négy fal között? Nem akarod veszni hagyni a SZÉP kártyádon lévő összeget? Foglalj most és gyere később!

Élvezd a zalai tájat & a kiváló ízeket

A Bonne Chance Hotel & Restaurant újra egész évben várja vendégeit. A lenyűgöző zalai táj, a hotelt körülölelő több mint 400 hektáros erdő, a tiszta levegő és a csend, amit vágni lehet, téged vár.

Ajánlatunk

Főszezonban szállásunk 14900 ft /fő / éj árral vehető igénybe. Gyerekkedvezmény 3 év alatt ingyenes, 4-10 év között 10900 ft/ fő Házi kedvenc hozható 4000 Ft/éjszaka, kizárólag előzetes egyeztetést követően.
A fenti ár teljes egészében tartalmazza a szállás költségét és a reggelit (az ebéd és a vacsora kivételével), nincs semmilyen felár, bújtatott költség.

Akciónk visszavonásig érvényes, a vouchert 2021. december 31-ig bármikor beválthatod, az ünnepnapok kivételével. Az elhelyezés klimatizált, 82 centiméteres LCD tévével, wifivel felszerelt szobákban történik. A hotelben étterem is működik, a hét minden napján nyitva van, megfizethető árakkal és a zalai konyha remekeivel várja a vendégeket.

A Bonne Chance vár – élj a lehetőséggel!