Csapat(újra)építő csomag

1 napra csak tiétek a Bonne Chance

Cégvezetőként a jövőre készülsz? Szeretnéd, ha kollégáid teljes erőbedobással folytatnák a munkát? Építsd újra csapatodat a Bonne Chance-ban!

A csapat(újra)építő csomag részletei

Az újrakezdés azonban új kihívásokat támaszt cégeddel szemben. Vajon rugalmasan megy a visszaállás a hétköznapokba? Képesek lesztek a maximumot nyújtani hosszú hetek bezártsága után? Ez főként csapatod lelkiállapotán, a krízis feldolgozásának képességén múlik. Tudtad, hogy akár a hirtelen lecsökkent munkamennyiség is kiégéshez vezethet? Ha felelős vezetőként már az újrakezdésen gondolkozol, kezdd a csapattal.

Ajánlatunk

1 napra csak a tiétek a Bonne Chance. Gyűjtsetek erőt együtt a home office után, kovácsoljátok össze újra a csapatot. Tiétek minden figyelmünk, garantált az elmélyült munka.

Csak az első 10 jelentkezőnek: ajándék burnout megelőző program Csatlós Csillával.

A Csapat(újra)építő csomag tartalma

A csomag ára: 799 000 Ft. Nincsenek rejtett költségek: ez a költség fix és már most előre tervezhető.

Ajánlatunk visszavonásig érvényes. Megnyitottunk és csak rátok várunk !
Kovácsold össze a csapatot a Bonne Chance-ban!

Ők már jártak csapatépítésen a Bonne Chance-ban

„Csilla üzleti coach, a kiégés legnagyobb hazai specialistája. És nem mellesleg a kis szálloda/bisztró tulajdonosa. Hogy ez a kettő hogyan tud jól összefüggeni, az pár óra alatt egyértelmű lett mindannyiunknak. Meg az is, hogy nincs más a hotelben rajtunk kívül. Mint utólag kiderült, ez policy Csillánál, ha teamcoachingra viszed a csapatodat, a hely úgy, ahogy van: a tied.

Bázakerettye messze van, végigszáguldasz az M7-esen és még utána is kicsit kanyarogsz, de akárhogy is sietsz, több mint két óra lesz a fővárostól. Ez elég arra, hogy kifújd a maradék gőzt, és rendesen megérkezz. A kis szálloda egy hatalmas erdő mellett fekszik, olyan kilátással, és annyi oxigénnel, hogy Csilla szerint van aki migrénnel küzd a megérkezése után, mert nem tapasztalt még ehhez hasonlót. A migrént nem tudjuk igazolni, azt viszont, hogy valami egészen más világba csöppensz, azt igen.”

(Forrás: y2y.hu/blog)

Kérd te is a csapat(újra)építő csomagot