Hotel

Alapítva 2010

Zala megyében, három határ ölelésében két órára Budapesttől várunk mindenkit egy másik világba. Több száz hektár érintetlen erdő mellett, csend és nyugalom lesz a társa annak, aki hozzánk érkezik. A madárcsicsergés mellé, számtalan díjat nyert konyha, helyben sült házi kenyér, folyamatosan frissülő étlap és jobbnál jobb nedűk várnak.

Menedék a hétköznapi rohanás elől.

A kert tele illatokkal a több száz fűszernövénytől, mellette átmenet nélkül egy érintetlen erdő, igazi mesebeli rengeteg, benne tölgyekkel, vadcseresznyével, és fenyőkkel. A házban az otthon kényelme vár, a modern világ kötelező kellékeivel, internettel, kábeltévével, melyek ebben a környezetben másodlagossá válnak. A vendégeink nagy része visszajáró, sokuk életében voltunk esküvői, keresztelői, születésnapi helyszín és az állandó menedék, ahová mindig ki lehet szakadni két-három napra a hétköznapok darálójából.

Azon kevés hely közé tartozunk, ahol nincs félpanzió, a vendégek még a reggelit is étlapról választhatják. Az ebédek és vacsorák fogásai is tányérszervizzel frissen elkészítve kerülnek felszolgálásra. Az étlap minden második hónapban változik, a táblaételeink pedig hetente, mindig az aktuálisan legfrissebb természet adta alapanyagokból készülnek. Nem hiányozhat az étlapról a zalai dödölle, a vadak, a gombák és persze a tulajdonos családjának régi receptesfüzetéből készült sütik sem.

Egy csepp otthon

Természetközeli színek, gondosan hajtogatott damaszt szalvéta, csillogó evőeszköz. Az étteremben több száz kötetes szakácskönyv gyűjtemény és mindig mosolygó felszolgálók gondoskodnak arról, hogy az étkezéssel élmény szülessen. 

„A” terem

Teljes üvegezéssel, kilátással az erdőre várja a csapatépítésre, tanulásra, elvonulásra érkezőket termünk. Fenntarthatóan hőszivattyúval hűtve-fűtve, led világításrendszerrel, professzionális hangtechnikával, wifis projektorral felszerelve gondoskodunk a sikerhez szükséges technikai kényelemről.

Ha hozzánk jössz

Feltöltődhetsz, kikapcsolhatsz, megállhatsz, miközben mi gondoskodunk a kényelmedről, reggelente az  igazi olasz kávédról, vagy az erdő virágaiból készült teádról, helyben sült pékáruinkról. Egy jó séta, vagy kirándulás után igazi illatok és ízek kíséretében ebédre, vacsorára is mosollyal várunk.

Bonne Chance Hotel

Feltöltődhetsz, kikapcsolhatsz, megállhatsz, miközben mi gondoskodunk a kényelmedről, reggelente az igazi olasz kávédról, vagy az erdő virágaiból készült teádról, helyben sült pékáruinkról. Egy jó séta, vagy kirándulás után igazi illatok és ízek kíséretében ebédre, vacsorára is mosollyal várunk.