A Bonne Chance Hotel & Restaurant mindig is az a hely volt, ahol jó együtt (l)enni. Nyitva vagyunk, jó levegővel, jó beszélgetésekkel, jó zenével, jó borokkal, felfrissült belső térrel és folyamatosan frissülő étlappal, heti séfajánlatokkal!
Az étterem és a hotel is nyitva – Gyertek!
Tizenkét éve nyitottunk és azóta sem változott, amit mi gondolunk egy jó konyháról. Jó alapanyagokkal, jó ételeket főzni, és odafigyelni a folyamatosan változó vendégigényekre. Ennyi a titok és az, hogy az ételekben ott legyen egy kicsit a lelkünk is.
Hiszünk abban, hogy a mai ember keresi a régi ízeket, a családi ízemlékeket. Nálunk megtalálja úgy a dödöllét, ahogy a nagyi otthon készítette, és nyitás óta étlapon van emblematikus desszertünk a morzsasüti is, mert hisszük, hogy ami jó, az nem feltétlen újragondolandó.
Áfonyás őzpástétom, házi kenyér
Levesek
(glutén, tej, zeller)
1190.-
1190.-
Desszertek
1190.-
1190.-
1190.-
1190.-
5.490.-
3.790.-
3.290.-
3.290.-
3.590.-
“Mi nem kiszolgáljuk, hanem vendégül látjuk, aki betér hozzánk. Amíg nálunk van, szeretettel főzünk neki, gondoskodunk róla a mosolyunkkal, az odafigyeléssel, hogy jó legyen nálunk (l)enni.”