2+1 voucher ajánlat

2 éjszaka + 1 ajándék

személyenként 29800 forintért

- 1 VOUCHER = 1 SZEMÉLY-

Élvezd a zalai tájat & a kiváló ízeket

A Bonne Chance Hotel & Restaurant újra egész évben várja vendégeit. A lenyűgöző zalai táj, a hotelt körülölelő több mint 400 hektáros erdő, a tiszta levegő és a csend, amit vágni lehet, téged vár.

Ajánlatunk

Újra itt a lehetőség, hogy egy ajándék éjszakával, személyenként 29.800 forintért, három éjszakát pihenhess nálunk, reggelis ellátással.
EGY VOUCHER 1 FŐRE SZÓL, KÉT FŐNEK KETTŐT KELL RENDELNI! A fenti ár teljes egészében tartalmazza a szállás költségét és a reggelit (az ebéd és a vacsora kivételével), nincs bújtatott költség, sem hétvégi felár.
Ha szeretnéd a vouchert ajándékba is adhatod, sőt a Szép kártyáddal is fizetheted. Kiskedvenceknek az ár 4000 ft/éj, 20 kg alatti kedvenceket tudunk fogadni. Házikedvenccel érkező vendégeinknek a második emeleten ( tetőtér) tudunk szállást biztosítani.
Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a voucherhez kötődő foglalások ideje napokhoz kötött, hétfőtől-csütörtökig, illetve csütörtöktől-vasárnapig és vasárnaptól szerdáig terjedő időszakban lehet foglalni. Az idegenforgalmi adót az ár nem tartalmazza, az a helyszínen fizetendő.

Akciónk visszavonásig érvényes, a 2023.november 15. után vett vouchert 2024. június 30-ig bármikor beválthatod, az ünnepnapok kivételével. Az elhelyezés klimatizált, 82 centiméteres LCD tévével, wifivel felszerelt szobákban történik. A hotelben étterem is működik, a hét minden napján nyitva van, megfizethető árakkal és a zalai konyha remekeivel várja a vendégeket.

2+1 voucher – élj a lehetőséggel!