"Minden évszakban SZÉP"

2025. január 5.és 2025.február 28. között több mint 33% engedmény 3 éjszaka foglalása esetén a 3. éjszaka ajándék SZÉP KÁRTYÁVAL FIZETŐ VENDÉGEINKNEK


Élvezd a zalai tájat & a kiváló ízeket

A Bonne Chance Hotel & Restaurant újra egész évben várja vendégeit. A lenyűgöző zalai táj, a hotelt körülölelő több mint 400 hektáros erdő, a tiszta levegő és a csend, amit vágni lehet, téged vár.

Ajánlatunk

Újra itt a lehetőség, hogy egy ajándék éjszakával ( több mint 33% engedménnyel) személyenként 29.800 forintért , három éjszakát pihenhess nálunk, reggelis ellátással.

Használd ki a SZÉP kártyádat és szerezz SZÉP élményeket!
A fenti ár teljes egészében tartalmazza a szállás költségét és a reggelit (az ebéd és a vacsora kivételével), nincs bújtatott költség, sem hétvégi felár.
Ha szeretnéd a vouchert ajándékba is adhatod, sőt a Szép kártyáddal is fizetheted. Kiskedvenceknek az ár 4000 ft/éj, 20 kg alatti kedvenceket tudunk fogadni. Házikedvenccel érkező vendégeinknek a második emeleten ( tetőtér) tudunk szállást biztosítani.
Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a voucherhez kötődő foglalások ideje napokhoz kötött, hétfőtől-csütörtökig, illetve csütörtöktől-vasárnapig és vasárnaptól szerdáig terjedő időszakban lehet foglalni. Az idegenforgalmi adót ( 250 ft/fő) az ár nem tartalmazza, az a helyszínen fizetendő.

A voucher ára 29.800 forint 2025. január 5.és 2025.február 28. közötti felhasználás esetén SZÉP kártyás fizetéssel. Az elhelyezés klimatizált, 82 centiméteres LCD tévével, wifivel felszerelt szobákban történik. A hotelben étterem is működik, a hét minden napján nyitva van, megfizethető árakkal és a zalai konyha remekeivel várja a vendégeket.

2+1 voucher – élj a lehetőséggel!

  1. A Direktinfo Követeléskezelő kft. valamint a Bonne Chance kft. (8887 Bázakerettye, Fő út 72.) Bonne Chance Restaurant and Hotel (továbbiakban Bonne Chance) néven éttermet és szállodát működtet, amely Bázakerettye, Fő út 72. szám alatt található.
  2. Jelen Feltételek hatálya alá tartozóan a felhasználó szállodai vouchert, éttermi szolgáltatást, ajándékutalványt és főzőiskolai részvételt vásárolhat.
  3. A jogviszony minden esetben a felhasználó és a szálláshelyet működtető gazdasági társaság között jön létre.
  4. A „Szállás voucher”: a Felhasználó által megvásárolt Akciós Csomag igénybevételére névre szóló utalvány. A „Szállás voucher” a beváltást tekintve bianco jellegű, a Csomag szerint megválasztott szálláshely tekintetében az érvényességi időn belül a kapacitás függvényében jogosít a Csomag szerinti szolgáltatás igénybevételére. A „voucher” adattartalma: adott névérték, érvényességi idő.
  5. A Vásárlási és utazási feltételek elfogadása a Weboldal útján történik, a Vásárlási és utazási feltételek a rendelés leadásával elfogadottnak tekintendő.
  6. A Voucher Csomag ára magában foglalja 3 éjszakai szállás árát egy főre, reggelivel. A csomag díja nem foglalja magába a baleset-, betegség-, vagy poggyászbiztosítás díját. A részvételi díj nem tartalmaz az elállás kockázatára vonatkozó biztosítást, illetve ilyen biztosítási díjat.
  7. A szolgáltatás díjában nem szerepel a helyi idegenforgalmi adó díja, az a helyszínen távozáskor fizetendő. A „szálloda voucher” bianco jellege miatt az Utas az érvényességi időn belül saját maga határozza meg a szolgáltatás igénybevételének az időpontját, ezáltal az utazás megkezdésének időpontjáról is saját maga határoz. Itt ismét felhívjuk a figyelmet, hogy a voucher beváltása a szabad szállodai kapacitás függvényében lehetséges.Ezen speciális jellegre tekintettel a csomag megvásárlásakor fizetendő díj mértéke 100%. A lehetséges fizetési módok: Szép kártya, átutalás.
  8. A Voucher csomagban nincs gyermekkedvezmény, sem csoportos kedvezmény. 9. A vásárlási folyamat részeként a Felhasználó elfogadja a jelen Vásárlási és utazási feltételt az erre szolgáló check boxban elhelyezett „pipa” kijelölésével.

10.Ezt követően a Felhasználó a „FOGLALÁS ELKÜLDÉSE” gombra való kattintással elküldi a foglalást. Ezt követően a megadott adatok alapján Díjbekérőt kap, amelynek teljesülését követően kapja meg a végszámlát és amennyiben ezt külön kéri névre szóló ajándék utalványt is.

  1. A „FOGLALÁS ELKÜLDÉSE” gombra való kattintással a Felhasználó ismét megerősíti a vásárlási folyamat korábbi szakaszában megtett, jelen Vásárlási és Utazási Feltételek elfogadására vonatkozó rendelkezését is.

12.Külön felhívjuk a Felhasználók figyelmét arra, hogy az adott Csomag tekintetében a szállodában telítettség előfordulhat, így adott esetben a Felhasználó által eredetileg kívánt időponttól eltérő időpontban kezdhető csak meg a Csomag igénybevétele. A felhasználhatóság fontos feltétele, hogy az igénybevétel az alábbi turnus napokon kezdhető meg: hétfő-csütörtök, csütörtök-vasárnap, vasárnap-szerda. A Felhasználó mindezt kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja.

 13.Tekintettel arra, hogy a Voucher csomag felhasználási lehetősége a számlán szereplő határidő, a szálláshely a befizetett összeg visszautalását nem vállalja. Amennyiben Felhasználó nem tudja igénybe venni a szolgáltatást a lefoglalt időpontban, azt külön költség nélkül a Szolgáltatóval írásban egyeztetve átruházhatja, tovább ajándékozhatja, ennek extraköltsége nincs. Módosítási kérelmet kizárólag e-mailben a foglalas@bonnechance.hu e-mail címen lehetséges beküldeni, telefonon nem fogadunk el kérelmet.
 Az igénybevételre a Felhasználó által megadott és a szálláshely által írásban visszaigazolt időpont lehetséges. Az időpont 10.000 ft / voucher (azaz személyenként)  áron módosítható, egy alkalommal. Több módosításra nincs lehetőség, újabb időpont lemondás esetén a voucher beváltottnak minősül és érvényét veszti. Ha a vendég nem mondja le az időpontot és nem jelenik meg a voucher érvényét veszti és beszámításra kerül, tekintettel arra, hogy a szálláskapacitás foglalva van.
Amennyiben a voucher lejár, de nem került beváltásra egy alkalommal kitolható az érvényességi ideje,90 nappal, ezen határidő lejáratát követően nincs lehetőség hosszabbításra. Az érvényességi idő nyomonkövetése a vásárló kötelezettsége, az eladó nem küld külön értesítést a lejáratról. Az érvényességi idő kitolása 90 nappal díjköteles, 10.000 forint személyenként. A hosszabbítás csak akkor lép érvénybe, ha a 10.000 forintos díj megfizetésre került a kibocsátott díjbekérő alapján.

  1. A voucher 10.000 ft/ darab ( személyenként) felár ellenében vehető igénybe az alábbi esetekben:
    – kiemelt ünnep
    -hosszú hétvégében érintett foglalási nap esetén ( akkor is, ha csak egy nap van belefoglalva a hosszú hétvégébe)
    -főszezonban június 15 és szeptember 15 között
  2. A voucher ára jelentősen alacsonyabb, mint a standard ár, ezért ezen felül semmilyen kedvezményt nem tudunk rá biztosítani, 3 év felett minden esetben vouchert kell vásárolni és nincsenek további kedvezmények.
  3. A Bonne Chance kapcsolattartásra és panaszkezelésre fenntartott elérhetőségei: Csillag Csatlós Csilla +36302883616, foglalas@bonnechance.hu

    17. A Bonne Chance a személyes adatokat a szolgáltatás teljesítése és a jogszabályi előírások követelményeinek való megfelelés érdekében (például: számviteli, adózási szabályok), az ahhoz szükséges mértékben használja, tárolja, kezeli. Az adatkezelésre egyebekben a weboldalon megtalálható Adatkezelési tájékoztató az irányadó.

    18. A csomag nem tartalmazza a vendéggel érkező házi kedvenc költségeit, amely 4000 ft / éjszaka. Kutyákat 20 kg súlyhatárig fogadunk, kivételes esetben írásbeli egyeztetés után ettől eltérés lehetséges. 16.A Felek a vitás kérdéseket békés úton próbálják meg rendezni. A jelen Vásárlási és utazási feltételek 2023.03.01-től visszavonásig, illetve a módosítások hatályba lépéséig marad hatályban. Szolgáltató jelen feltételeket jogosult egyoldalúan módosítani, a mindenkor hatályos változat nyomon követése a vásárló kötelessége. Jelen szabályzat nyilvánosan a www.bonnechance.hu/feltetelek oldalon kerül közzétételre.